Krista Houttequiet Van der Kinderen

Mentor Bouw Diensten Oost-Vlaanderen

Vanuit haar opleiding maatschappelijk werk met specialisatie personeelszaken begon Krista haar carrière als HR medewerker in een scheepvaartbedrijf. Later werd ze personeelsverantwoordelijke in een groot petrochemisch bedrijf.

Een 20 tal jaar geleden maakte zij een carrièreswitch en besloot als zelfstandige samen met haar man een bouwbedrijf te leiden. De taken en bevoegdheden werden tussen hen beiden op die manier verdeeld dat alle niet technisch gerelateerde zaken door Krista werden opgevolgd.  Dit betekent alle financiële zaken, boekhouding, banken, betalingen, nazicht en opvolging facturatie, verzekeringen en niet te vergeten haar vertrouwde domein personeelszaken.

Bouwbedrijf Van Der Kinderen is actief in de industrie- en utiliteitsbouw en stelt een 25 tal personeelsleden te werk. 

De bouwsector is per definitie een sector die sterk onderhevig is aan conjunctuurschommelingen.  Door de jaren heen heeft zij ervaren dat het ontzettend belangrijk is om als ondernemer flexibel in te spelen op veranderende marktomstandigheden. 

Recent werd het bouwbedrijf overgelaten. Het is de bedoeling ons verder toe te leggen op projectontwikkeling.

Daarnaast is Krista ook meter van BRICS, een peterschapsproject waar bedrijfsleiders uit verschillende disciplines van de bouwsector elkaar ontmoeten, inspireren en adviseren.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie