Simonne Delflas Vivendi Vastgoed Turnhout

Mentor Vastgoed Antwerpen

Simonne Delflas is mentor van :

Vandaag durf ik mezelf omschrijven als een veerkrachtige, ondernemende vrouw.  Rust in mijn hoofd,  evenwicht in mijn leven,  bruisend van energie.

Jaren had ik echter het idee volop van het leven te genieten.  Zoals een schip dat woeste orkanen trotseert,  soms stuurloos dobberende op een grote oceaan,  spendeerde ik al mijn tijd en energie aan het uitbouwen van een wegenbouwbedrijf,  het opvoeden van mijn schat van een dochter,  het organiseren van het gezinsleven.

Na talrijke opleidingen in oa. bemiddeling,  coaching- en denktechnieken,  nam ik het besluit een andere koers te varen.  Ik scheepte in om mijn droomreis te maken,  mijn grote idool pioneer Adrien de Gerlache achterna.

Expeditie Antartica,  het einde van de wereld, een nieuw begin.  Hier in dit eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte,  ontdekte ik waar ik voor sta.

Met mijn veerkracht,  empathie,  positiviteit,  spontaniteit,  prestatiedoelgerichtheid,  volharding,  onbevooroordeelde nieuwsgierigheid en pioniersgeest wil ik mijn mentee van onderneemstersduet persoonlijk begeleiden in haar uitdagingen.

Als mentor van onderneemstersduet  zoek ik  een gemotiveerde mentee die beroep wenst te doen op mijn opgedane kennis en ervaringen als zakenvrouw,  moeder,  partner,  vrouw en avonturierster om persoonlijk te groeien!

P.S. : als vastgoedmakelaar in spe ervaar ik nog steeds dat ondernemer een proces is van vallen en opstaan.

Wil je meer te weten komen over Simonne Delflas, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie