Patricia Nys PN Events en Horeca consulting

Mentor Consulting Event Horeca Vlaams-Brabant

Patricia Nys is mentor van :

Na meer dan 30 jaar horeca heb ik beslist om niet meer zelf te werken in deze sector maar wel de horeca-ondernemer te ondersteunen met advies en hun te helpen in hun beslissingen om verdere stappen te ondernemen. Dat is het deel horecaconsulting dat ik doe. Ik organiseer ook kleine events of  help mensen bij hun thuis met het organiseren van hun kinderfeestjes of birthdayparty’s. Af te stemmen met de klant wat ze juist verwachten

Ik ben Patricia en ben 53 jaar en heb 2 kinderen en een kleinzoon. Ik heb momenteel een heel goeie work/life balance en wil dit ook zo houden. Veel hobby’s heb ik niet maar zet me wel veel in als vrijwilliger bij verschillende verenigingen, zoals bv ben ik voorzitter van RLE in Overijse. Het is een adviesraad maar we gaan toch proberen om een groter platform te maken voor de ondernemer in ons dorp. Ben ook bestuurslid van Unizo Druivenstreek en Markant Overijse. Ook daar haal ik mijn energie uit.

Het handige aan al die activiteiten is dat ik een heel groot netwerk heb opgebouwd en dat ik toch wel altijd ergens terecht kan als ik iets of iemand nodig heb.

Wat ik zal proberen te bereiken is dat ik met al mijn ervaring en mijn netwerk van vroeger en nu mijn mentee zal bijstaan en helpen in hun zoektocht naar antwoorden. Ik ben zeker dat dit zal lukken.


Klik hier voor meer info over mij.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie