Nataliya Dolinska Moonya

Mentor Coaching Vlaams-Brabant

Nataliya Dolinska is mentor van :

Ik ben Nataliya Dolinska, een onderneemster, creatieveling, en een onwankelbare optimiste, toegewijd om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.  Nataliya in twee woorden? Commitment & Transformation.

 Meer dan 15 jaar stond ik met eer op de arena van sales en marketing als vertrouwde ambassadeur voor verschillende bedrijven uit de sectors zoals IT, Bouw, Horeca, Gezondheid. Helaas zonder voldoende vervulling. Enkele jaren geleden kwam de dag dat ik klaar was voor de volgende stap in mijn carrière.  Uiteindelijk gaf ik de veiligheid van de nine to five-job op, en begon met Moonya, een coaching (ir)rationeel body-mind-studio. De place to be voor gepassioneerde mensen om hun honger naar vreugdevolle (zelf)realisatie te stillen met waardevolle strategieën voor succesvolle ontwikkeling en groei. Als individu of bedrijf, in de lijn met hun diepste waarden en sterktes, met vaste focus op de kracht van attractie.  Ik geloof dat je, ongeacht je dromen of obstakels, de macht hebt om jouw levensverhaal te regisseren, en daardoor de beste versie van jezelf te worden.

 En ik dan? Als jouw Persoonlijke Love Life Coach ben ik jouw golf waarop je kunt surfen naar harmonie, gezondheid en de gewenste verandering.

Wil je meer te weten komen over Nataliya Dolinska, bezoek dan haar LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie