Lies Roelens MAMADO

Mentee Diensten Verkoop Winkel West-Vlaanderen

Lies Roelens is mentee van Benedicte Soenen

Een zwangerschapswinkel gespecialiseerd in borstvoeding, dat is waar MAMADO voor staat. Gericht op mama’s die comfortabel en modieus borstvoeding willen geven. Je kan er terecht voor trendy zwangerschaps- en borstvoedingskledij, borstvoedingsbeha’s, afkolfmachines, verzorgingsproducten, kindvriendelijke sierraden en zelfs aangepast nachtkledij en badmode.

Een bezoekje aan hun winkel in Roeselare gaat meestal gepaard met een zen-momentje in hun MAMA RELAX-ruimte. Het is een gezellig ingerichte plek waar mama’s altijd terecht kunnen om kindje te komen voeden en verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om een kolf bij hen uit te testen en organiseren ze workshops rond verschillende thema’s gekaderd binnen het ‘ouderschap’.

Het zenmomentje die ze aanboden met de relaxruimte kende zo’n groot succes dat ze hun diensten hebben uitgebreid naar een mobiel exemplaar: de voedings- en verluiercaravan. Ze verhuren hun caravan gratis aan vzw’s en hopen o.a. zo het stigma rond borstvoeding te doen verdwijnen.
 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie