Ann Diels creAvelina

Mentee Creatief Workshop Antwerpen

Ann Diels is mentee van Masha De Wolf

Ik ben Anneke Diels, 48 jaar, samenwonend, moeder van twee volwassen dochters en mammie van twee schatten van kleinkinderen.

Op dit moment werk ik fulltime als customer support bij een internationaal bedrijf en ben ik, in bijberoep, zaakvoerder van creAvelina.

Een tweetal jaar geleden ben ik werkzoekend geworden na een herstructurering.  Toen dacht ik, het is nu of nooit, ik ga voor mijn eigen zaak.  Ik heb het traject “Maak werk van je zaak” gevolgd en verschillende workshops en dergelijke gevolgd om de ins en outs te weten te komen.  Twee jaar geleden heb ik meegedaan aan de wedstrijd Win-je-winkel in Beveren.  Door dit te doen, ben ik serieus uit mijn comfortzone moeten komen met een 3e plaats als resultaat.  Het was een enorm leuke en leerrijke ervaring.  In november 2017 ben ik gestart in bijberoep.

Doel:

creAvelina is een creatieve wolwinkel met een spiritueel tintje.  Handwerk en spiritualiteit zijn mijn twee grootste hobby's waarvan ik mijn beroep wil maken.  Ivm handwerk verkoop ik garens en toebehoren om te haken en breien.  Daarnaast maak en verkoop ik zelfgemaakte spirituele juwelen en fantasiejuwelen.  Ik organiseer workshops als eerste ivm handwerk.  

Het is een plaats waar mensen samenkomen om op een creatieve manier rust te vinden in deze veel te drukke samenleving waar stress niet weg te denken is.  Spiritualiteit kan hiermee ook helpen om het niveau van stress te verlagen.

Ik ben op zoek naar een goede begeleiding zodat ik mijn doel kan bereiken en uiteindelijk in hoofdberoep creAvelina kan opstarten met een fysieke winkel.  Ik heb een website maar die is zeker nog niet in orde.  

Wat zoek ik in een mentor?  Graag iemand met een kritisch oog, zin voor humor die mij nog tips en tricks kan meegeven waar ik nog niet aan gedacht heb.  Iemand die de kennis uit eigen ervaring doorgeeft zodat ik mijn doel kan bereiken.  Het is ook belangrijk om mijn netwerk uit te breiden.

Wil je meer te weten komen over Ann Diels, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie