Tina Schoutens ST EVENTS

Mentor Event Muziek Zaalverhuur Antwerpen

Tina Schoutens is mentor van :

Tina Schoutens nam in 2009 ST EVENTS over van haar ouders. Bijna 10 jaar geleden dus bijna tijd voor een feestje.

Een familiebedrijf overnemen is vaak een gewaagd project met uitdagingen op verschillende fronten. Een analoog bedrijf inlijven in de digitale wereld, terug financieel gezond krijgen en tegelijkertijd de familiewaarden respecteren zijn een serieuze boterham.  Door de focus te verscherpen, te herstructureren en te digitaliseren is Tina er op enkele jaren in geslaagd om het bedrijf terug op de rails te krijgen.  Met ondertussen drie mobiele podia voor kleine en middelgrote festivals en twee professionele repetitieruimtes waar zowel hobbymuzikanten als de top van muzikaal België en Nederland komt repeteren is ST EVENTS uitgegroeid tot een grote speler in deze niche. 

De combinatie van blijven investeren in nieuwe materialen en de kwaliteit/service elke dag opnieuw hoog houden is het basisrecept van dit succes.  De beide voeten op de grond, eerlijk zaken doen en een nederige opstelling is het zout en peper dat van ST EVENTS stilaan een Vlaamse klassieker aan het maken is in de evenementen- en muzikantensector.

Durven doen, durven springen en verder kijken dan waar je nu staat, dat hoop ik jonge ondernemers mee te geven. Met een open mindset en heel veel goesting. Want met de juiste aanmoediging dùrf je meer ondernemen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie