Sandra Van Reeth Quest For Life

Mentor Coaching HR Travel Antwerpen

Sandra Van Reeth is mentor van :

Hallo! Ik ben Sandra Van Reeth, 42 jaar en woonachtig in Antwerpen. Mama van Maya (19 jaar), vriendin van Kristof en baasje van Reynaert (border collie).

Ik heb een achtergrond in HR, ooit gestart als payroll consultant op een sociaal secretariaat, en ben daar gestopt toen ik kantoordirecteur was van een regionaal kantoor. Om nog zes jaar HR Manager te zijn in een KMO. En nu ondertussen meer dan vijf jaar zelfstandige. Ook al ken ik de kneepjes van de ‘harde kant’ van HR, mijn voorkeur gaat toch meer uit naar de ‘zachte kant’.

Dit vind ik terug in mijn eigen zaakje, Quest For Life BVBA. Ik doe (stress- en burn-out) coaching en loopbaanbegeleiding naar particulieren toe, en ik werk nog als HR Consultant bij bedrijven, op projectmatige basis, zowel voor de harde als voor de zachte kant van HR. Zo hou ik voeling met de arbeidsmarkt om mijn coachees beter te kunnen helpen, en voor mij is het een mooi evenwicht tussen ‘alleen’ werken of toch deel uitmaken van een team.

Ik heb mezelf ook nooit beschouwd als de geboren ondernemer, maar kijk, ondertussen zijn we al vijf jaar verder, en lukt het me aardig om de balans te houden. Ik heb buiten werk nog veel andere interesses. Ik studeer al een aantal jaren om ooit die master psychologie binnen te halen. Ik leer schilderen aan de kunstacademie. Ik heb een grote liefde voor boeken en schrijven, dus ik heb een eigen blog www.thekameleontrail.be waar ik mijn reisverhalen neerpen, alsook de kleine en grote dingen in het leven. Daarnaast ben ik blij om vrijwilliger te mogen zijn voor Trias, waar ik een mentortraject begeleid heb voor ondernemende vrouwen in El Salvador.

De Womed Award Zuid is uitgereikt, de volgende staat pas binnen twee jaar op de planning, dus heb ik wel tijd om dit jaar een ondernemende vrouw in het Noorden te begeleiden. Exploring your choices is de baseline van Quest For Life. Keuzes maken is niet altijd makkelijk, maar als mentor kan ik je daarin begeleiden, om toch stappen voorwaarts te kunnen zetten!

Wil je meer te weten komen over Sandra Van Reeth, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie