Sandra Coumans Culture le Hic

Mentee Consulting Creatief Diensten Kunst Brussel

Sandra Coumans is mentee van Frieda Vanonckelen

De kunsten en creative industries zijn altijd mijn ding geweest: al sinds 2005 doe ik project management in de internationale cultuursector en heb ik gewerkt voor verschillende soorten organisaties, zoals een start-up festival in Berlijn, de Europese Commissie, een Europees cultureel netwerk of BOZAR in Brussel.

Daardoor heb ik veel operationale ervaring kunnen opbouwen in bijvoorbeeld cultureel erfgoed, interactive storytelling, visuele kunst of designer mode. Een focus op het strategische alsook het internationale niveau maken voor mij daar een natuurlijk deel van uit.

In 2017 heb ik besloten mijn eigen adviesbureau, Culture le Hic, op te zetten. De reden is dat ik graag mijn brede ervaring optimaal wil kunnen inzetten, meer mogelijkheid wil hebben mijn eigen ideeën uit te werken en ook flexibeler wil kunnen werken.

In mijn werk richt ik me voornamelijk op de rol van cultuur in de maatschappij, digitalisering en de kloof tussen beleid en praktijk. Mijn uiteindelijke doel is om op een duurzame manier aan de transnationale samenwerking in de kunsten bij te dragen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie