Rhea Lizen NOBS

Mentee Branding Event Workshop Antwerpen

Rhea Lizen heeft een onweerstaanbare drang om te creëren en te realiseren (what’s in a name!). Ze loopt over van de ideeën en dan liefst die waar ze ook anderen blij mee maakt. Ze is gebeten door merkvormgeving en het verbinden van mensen en merken. 

De essentie pakken, dat wat er is (nog) beter zichtbaar maken en daar de nodige stijl en eenvoud aan toevoegen. Bij Rhea gaat het over dingen die raken, het mag betekenis hebben. Ze vat dit alles mooi samen in haar werkzaamheden als brand- & contentstylist. 

Daarnaast houdt Rhea graag de vinger aan de pols met NOBS. Haar no ordinary branding school waar ze workshops en happenings organiseert rond je bedrijf in de markt zetten en wat je daarvoor nodig hebt. 

Haar passie? 

Verbinding maken met wat er echt toe doet. Je ‘wat’, ‘hoe’ en ‘waarom’ helder krijgen en gericht communiceren. Dat wat jou uniek maakt in de verf zetten en ervoor zorgen dat het verhaal klopt voor jezelf én voor de eindgebruiker. 

‘Adding meaning and beauty to people’s lives’ is haar missie en dat vertaalt zich in elk project dat ze neerzet voor anderen en voor zichzelf. 

Rhea Lizen was mentee van Treesje Vanhaeren. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie