Morgane Gielen Visual Branding Studio Morgane Gielen

Mentee Branding Creatief Fotografie Vlaams-Brabant

Morgane Gielen is mentee van Mafalda Santos Costa

Ik ben Morgane Gielen, creatieve duizendpoot, wonende in Kortenberg, België. (1994)

Momenteel ben ik nog tot januari 2019 mijn eigen bedrijf in hoofdberoep aan het oprichten onder een traject aangeboden door de VDAB, genaamd Starterslabo. Mijn bedrijf is een creatieve studio die bedrijven en zelfstandigen visueel sterk op de markt te legt. Dit vaak vertrekkende uit fotografie, en verder evoluerend naar het uitwerken van een volledige huisstijl, en/of website.

Soms ben ik net iets té ambitieus: Op mijn 18e had ik reeds een burn-out en heb ik mijn eerste jaar hogere studies ‘Fotografie’ moeten stopzetten nadat ik mijn studies 'Toegepaste Beeldende Kunsten' succesvol had afgerond in het middelbaar. Dat hield me toch niet tegen om mijn dromen na te jagen. Op mijn eigen tempo ben ik altijd blijven fotograferen, en ben ik altijd dingen blijven bij studeren. Vervolgens ben ik meteen naar iets op zoek gegaan dat mij kon helpen in het opstarten van mijn eigen zaak, en zo kwam ik bij Starterslabo terecht.

Ik ben voornamelijk op zoek naar een madam die stevig in haar schoenen staat en ervaring heeft met het ondernemen, liefst in de creatieve sector. Iemand die mij kan ondersteunen in mijn opstart en mij kan doen groeien op o.a volgende vlakken; 

- Licenties/contracten/algemene voorwaarden

- Prijszetting 

- Verkoop en marketing (van mezelf, en mijn diensten)

- Storytelling / USP

- Time management / Stress management

- Geweldloze communicatie

- Financieel gerichte vragen

Maar ik kijk vooral uit naar een vruchtbare samenwerking waarin we hopelijk beiden veel kunnen leren op een eerlijke, transparante en enthousiaste manier! 

Wil je meer te weten komen over Morgane Gielen, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie