Mireille Vandevorst Solut

Mentee Coaching HR Limburg

Mireille Vandevorst staat synoniem voor drive, energie en passie.  Zij is de zaakvoerSTER van Solut, geboren uit de Engelse term ‘Solutions’. 

Solut is een personeelsdienst op maat en biedt HR-oplossingen aan ondernemingen zonder personeelsdienst.  Solut ontzorgt zaakvoerders van alle personeelslasten ‘from hire to fire’ en garandeert tijd en geld besparingen met gemotiveerde medewerkers.  Mireille’s medewerkers hebben elk minstens 25 jaar relevante HR-managers ervaring. 

Haar motto is ‘de grijze haren zijn mijn witte raven’.   Mireille’s passie om te werken met en voor mensen en haar visie ‘iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn’ is de rode lijn doorheen haar carrière.  Mireille’s drive in het ondernemerschap is de brandstof en haar medewerkers zijn de motor van haar Formule1-bedrijf. 

Het contrast bij Mireille is het evenwicht tussen haar hard- & soft skills KernTalenten.  Met haar sociale en empathische ‘ik’ leidt zij haar team, begeleidt teamcoachings, netwerkt ze en voert ze haar loopbaancoaching uit, met garantie op succes en geluk.  De andere zijde zijn haar hard skills waar zij structureert, managed, organiseert, kennis vergaart, alsook creatief, competitief en strategisch meedenkt voor haar klanten.   

Bovenop onderneemSTER te zijn met een ‘hoekje af’, is Mireille de trotse mama van Largo en de gelukkige vriendin/vrouw van Bartje.  Mireille houdt ervan om zichzelf te verrijken met kennis en houdt ze van shoppen, lezen, tennis, reizen, champagne, feestjes, gezellig samenzijn en lekker eten met haar vrienden en familie.

Zij verwacht bij het mentortraject OnderneemstersDUET haar ‘sparring-partner’ te vinden die haar uitdaagt en haar de juiste vragen stelt om haar blinde vlekken te leren zien.

Laat je alvast inspireren met energie, succes en geluk en neem een kijkje op de website: www.solut-hr.be.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie