Isabelle Huyghe Your Space

Mentee Branding Communicatie Interieur Kunst Marketing Vlaams-Brabant

Isabelle Huyghe is mentee van Kathleen Dendauw

‘Uw compagnon de route’ binnen marketing innovatie en  het implementeren van nieuwe communicatie technologieën, gecombineerd met het uitschrijven van een sterk corporate verhaal, is het doel van Your Space.

Dankzij mijn creatieve mindset en m’n passie voor lifestyle, voeding en kunst, inspireer ik mijn klant voortdurend, om zo de vooropgestelde groei-doelen te bereiken.

Mijn focus ligt vooral op 3 domeinen :

-        Marketing & communication expertise

-        Corporate & employer branding

-        Kunst & interieur design

 

De Happy customer, dit is de ultieme doelstelling.

Samen met mijn klant zoek ik naar de juiste innoverende en inspirerende aanpak; die aanpak waarmee we het verschil kunnen maken. Meer dan 20 jaar marketing ervaring, met een grote focus op digitaal, zorgt voor de juiste onderbouw. Creativiteit is wat me inspireert.

De Happy medewerker, zal dubbel bijdragen tot uw bedrijfsdoelstellingen.

De medewerkers van mijn klant stel ik steeds centraal. Hun jaren lange ervaring zetten we om in de corporate values, zodat we samen een mooi verhaal kunnen schrijven. Teamspirit is wat me drijft.

 

De Happy Home-Lover, is vast jouw droom !

Mijn passie voor kunst, en vooral het zelf creëer van inspirerende werken; samen met mijn affiniteit voor lifestyle en architectuur, tovert uw corporate of privé omgeving om naar ‘Your Space’, de ruimte met die andere dynamiek. Creativiteit en de juiste ‘cultural fit’ maken het verschil.

Wil jij ook het verschil maken voor uw omgeving? Dan inspireer ik je graag.

Wil je meer te weten komen over Isabelle Huyghe, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie