Ilse Dieltjens Financiële Ondernemingscoach

Mentor Coaching Financiën Antwerpen

Ilse Dieltjens is mentor van :

Ik ben Ilse Dieltjens. Een zotte veertiger.

Mijn studiekeuze was niet de mijne: economie, boekhouding, cijfers pur sang. In een ondernemingsnest groot worden, dan is dat de enige rationele keuze. Het is en werd mijn weg, gelukkig met veel zin. Bergen ervaring later is cijfers, groeien en mensen inspireren een roze draad in mijn carrière en mijn levenspad. Of cash en boekhouding met ‘marketingacties’.

In 2012 startte ik het bedrijf Timber Works, een schrijnwerkersbedrijf. Eigen bedrijf opstarten, leiden en ervaren heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Een ontzettende leercurve wat een steile groeicurve tot gevolg heeft. Dit gebeurde pas op het moment dat ik wist hoe het spel gespeeld werd. Hoe het werkte en wat er werkte en waarom. Anders. Hoe mijn ouders business deden is verleden tijd.

Het stopt niet met deze onderneming. Nee. Het was een begin. www.ilsedieltjens.com is geboren. Mijn missie voor een bedrijf: hou het simpel. Het gewone boerenverstand staat als vaardigheid op nummer 1. En ja, ik hou rekening met een aantal financiële en marketingtechnieken. Mijn achtergrond én mijn expertise zijn mijn troeven.

Ik ben sport addicted. Ik loop, ik koersfiets, ik mountainbike. Ik hou van etentjes, van fritten met stoofvlees tot een chique diner. Ik geniet uren van bos en zee. Al wandelend, al kletsend of op een bank met bubbels. Ik verslind veel no-nonsense boeken. Van Sterre Carron of Hilde Vandermeeren tot Brené Brown. Een cat lover. Ik ben super positief, enthousiast en meelevend. Ik zie in alles opportuniteiten. Altijd in beweging, spontaan, sociaal, recht door zee, naïef, open minded, sterk relativerend en problem solver. Een lacher. Ik ben zot van alles wat ‘mooi’ is. Ik ben zeer concreet en praktisch. Een ram. Van Schriek.

Ik begeleid met plezier nog een tweede mentee. Wil je meer over me te weten komen? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie