Else Van Soest EVS Com

Mentee Communicatie Creatief Diensten Brussel

Else Van Soest is mentee van Alexandra Limage

Hallo, ik ben Else van Soest.

Expert in communicatie en persrelaties voor kmo’s.

Wat doe ik voor u?

-             Teksten schrijven of herschrijven

-             Aanpassen in functie van het medium

-             Uw medewerkers begeleiden en opleiden in het schrijven

-             Vertalen van Frans  naar Nederlands

-             Contacten met de pers concretiseren; van voorbereiding tot en met realisatie

-             Communicatie-audit voor uw bedrijf

-             U begeleiden met het maken van video’s en radiospots

 

Mijn aanpak?  No-nonsense

U bespaart tijd en benut mijn ervaring en professionalisme

Mits een correct budget, bied ik u enkel wat u vraagt

Wilt u weten wat ik voor U kan doen?

Bel  of mail mij en we ontmoeten elkaar.

 

Wilt u ook weten wie ik ben?

Ik ben gehuwd op mijn 19de met de liefde van mijn leven.

Ik heb 2 zonen, die ondernemers zijn. Een zoon, Frithjof Struye werkt in het domein van M & A in Düsseldorf. Hij heeft 3 kinderen.

Mijn jongste zoon, Thomas Struye, is een ondernemer in hard en nieren sedert hij niet meer studeert. Hij is bedreven in productie en logistiek in de evenementensector. Hij heeft 4 kinderen.

Zelf studeerde ik klinische psychologie. Daar e,r toen ik afstudeerde, weinig mogelijkheden waren, in tegenstelling met vandaag, sloeg ik gedwongen de richting van humanresources in. Door de economische arbeidsmarkt was ik verschillende keren verplicht van werkgever te veranderen, maar ook van richting. Ik heb hierdoor wel een interessante waaier aan ervaringen en kennis opgedaan. Ik heb ook leren omgaan met tegenslagen (tijdelijk werkloos, faillissement van de werkgever).

Mijn ervaring: consultaties als psycholoog, als zelfstandige en in JGAC centra, avonden gaan spreken voor jonge ouders over thema’s die de ontwikkeling van het kind aangaan, auteur van een boek “Brieven aan jonge ouders”, seminaries in marketing geven, lesgeven in athenea en in de verpleegsterschool, jarenlang selectie en headhunting van personeel, consultant bij Deloitte & Touch waar ik in verschillend uiteenlopende projecten werkte (HR, reorganisaties e.a., ) en tenslotte 16 jaar als verantwoordelijke communicatie en persrelaties voor een sociaal secretariaat.

Sedert 2 jaar werk ik als zelfstandige. Ik ben een bezige bij. Mijn kennismaking met Markant/Artemis vind ik zeer waardevol. Ik ben dan ook van plan deze contacten zeker verder te zetten.

Ik ben altijd zeer sociaal ingesteld geweest. Integriteit, rechtvaardigheid, oprechtheid draag ik hoog in mijn vaandel. Anderen helpen waar het kan. En ook wij worden sterker door interactie met anderen en kunnen ook wel eens nood hebben aan een advies, hulp.

Ik fiets, zwem en wandel heel graag. Ik hou in het bijzonder van de zee waar ik enkel heel verse vis eet en heel graag klaarmaak voor mij en mijn man maar ook voor vrienden. Gezellig rond de tafel keuvelen met een lekker glaasje wijn.

Ik hou ook van stilte. Regelmatig stiltes inlassen doet zo’n deugd. Het moet niet altijd lawaaierig en druk zijn rond mij.

En al heel mijn leven hou ik van vele sociale contacten, die ik dan ook heel getrouw onderhoud.

Neen, een eenzaat ben ik niet.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie