Daphné Soares The Butterfly Tales

Mentee Copywriting Antwerpen

Daphné Soares is mentee van Bea Borgers

Als kind had ik een favoriet plekje: de bibliotheek. Uren bracht ik door in het aangename gezelschap van boeken, tijdschriften en andere literatuur.

De voorliefde voor het geschreven woord heeft me ertoe aangezet een opleiding journalistiek te volgen en te leren schrijven. Maar de tijd was toen nog niet rijp voor een carrière als journalist…

Na vele jaren in de administratie begonnen mijn vingers opnieuw te tintelen en in de zomer van 2019 nam ik een besluit: ik word freelance copywriter. The Butterfly Tales zag het daglicht.

Het proces is boeiend en leerrijk. Maar ook ongelooflijk complex. Want met copywriting kun je vele kanten op. Het ondernemerschap zelf is een wereld met vele kronkels en - spijtig genoeg – ook veel valkuilen.

Wat zoek ik concreet? Een mentor die me kan bijschaven zodat The Butterfly Tales eindelijk de vleugels kan openslaan en de wereld kan opvrolijken met schrijfsels en verhalen. Die me leert ondernemen en me behoedt voor fouten. En met wie ik eens een kopje koffie kan gaan drinken. Want het leven is er om geleefd te worden.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie