Annick Vermeulen Letters & Pixels

Mentee Communicatie Copywriting Vertaling Webdesign West-Vlaanderen

Annick Vermeulen is mentee van An De May

Annick, aangenaam! Ook al werk ik sinds 2005 al als zelfstandig vertaalster, het is pas sinds vorig jaar dat ik mezelf ‘onderneemster’ noem én voel. Misschien heeft het feit dat ik 40 ben geworden er iets mee te maken. Ze zeggen niet voor niets dat het leven dan begint. En ik kan ‘ze’ geen ongelijk geven! 

Misschien is het omdat ik nu alle dagen doe wat ik graag doe, en dat met de man met wie ik al 16 jaar lief en leed deel.

Want in 2018 hebben mijn echtgenoot en ik ons eigen bedrijf, Letters & Pixels, opgericht. Samen zetten we onze passie voor woord en beeld in om andere ondernemers en bedrijven een grotere zichtbaarheid en herkenbaarheid te geven. Met sterke teksten en krachtige beelden.

Want zeg nu zelf: de combinatie van een taalpassionata en een pixelnerd is hiervoor toch ideaal? Wij dachten alvast van wel.

Ik tover letters om in woorden die op hun beurt een verhaal vormen. Het verhaal van onze klanten.

Mijn man, Dimi, smelt pixels samen tot beelden die ondernemers en bedrijven helpen om op de juiste manier gezien te worden.

Wat doen wij graag?

vertalingen
copywriting
tekstoptimalisering
video
fotografie
motion graphics
webdesign

Wat ik zoek in een mentor: een sterke vrouw die me uitdaagt, niet alleen op zakelijk vlak, maar ook persoonlijk, want alles begint met de juiste mindset.

Een klankbord, een sparringpartner, een luisterend oor. Een liefdevolle schop onder de kont, een duwtje in de rug. Respect, openheid, passie.

Wil je meer te weten komen over Annick Vermeulen, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie