Annick Heyman Hey!Motion

Mentor Coaching Oost-Vlaanderen

Annick Heyman is mentor van :

Ik ben de drijvende krachten achter Hey!Motion - Business Coaching & Training en ik bied jou de nodige ondersteuning en begeleiding om tot een betere samenwerking en communicatie te komen. 

 “Het gaat er niet om hoe goed je bent, maar wel over hoe goed je wil worden.” Groei en vooruitgang is tenslotte dat waar de meeste leidinggevenden en organisaties naar streven. Via het verschaffen van beproefde inzichten, vaardigheden en technieken help ik gemotiveerde professionals hun communicatie en persoonlijk leiderschap optimaliseren om hun doelstellingen te realiseren.

Als Business Coach & Trainer zorg ik ervoor dat het rendement en de motivatie van jouw organisatie structureel verhoogd en geprofessionaliseerd wordt. Ik zorg dus voor een optimalisatie van de communicatie en leiderschap. 

Met maatwerktrainingen en/of Business-begeleiding zorg ik voor een verbetering van gedrag, attitude en vaardigheden. Alle bestuursleden en medewerkers worden werkelijk doordrongen van de waarden en missie van de organisatie waardoor alle neuzen in dezelfde richting staan en doelen makkelijker worden behaald door een transparante communicatie. Ik geef niet alleen advies maar ik werk echt mee aan de verbetering van de communicatie en resultaten van de onderneming.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie