Ann Segers Dress for More Happiness

Mentee Branding Mode Workshop Antwerpen

Met Dress for More Happiness geef ik kledingstijl- en imagoadvies aan ondernemende mannen en vrouwen voor wie het belangrijk is om professioneel zichtbaar te zijn. Ik help hen om kleding te vinden die in lijn is met hun persoonlijkheid maar ook met hun bedrijf, klanten, doelgroepen en omstandigheden. Mijn motto: als je weet welke kleding bij je past, word je vanzelf gelukkiger, zichtbaarder en succesvoller.

Ik werkte heel mijn carrière in de communicatiesector. Daar liggen ook de wortels voor mijn passie voor kleding en imago. Branding gaat immers niet alleen over kleuren, logo’s en gebouwen, maar vooral over mensen. Wat medewerkers en bedrijfsleiders uitstralen is minstens even belangrijk voor een merk, als wat het bedrijf weergeeft in zijn grafische huisstijl. Kleding en non-verbale communciatie zijn belangrijke sleutels tot succes.

Mijn communicatiestijl: luisteren. Dat is de enige manier om iemand écht te begrijpen. De ene persoon heeft een hekel aan shoppen, de ander wil geloofwaardiger overkomen maar weet niet hoe dat te doen, nog een ander heeft gewoon geen tijd of lijdt onder keuzestress. Er zijn heel veel vragen als het gaat over kleding en imago. Ik speel dan ook graag in op ieders noden.

Als mentee wil ik graag van mijn mentor leren hoe je je bedrijf verder kan laten groeien, welke valkuilen er zijn en hoe je kan blijven volhouden als het even tegen zit. Ik hoop heel wat tips en tricks te krijgen en een klankbord voor mijn ideeën.

Wil je meer te weten komen over Ann Segers, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie