Angélique Vercauteren Elekti

Mentor Coaching HR Rekrutering West-Vlaanderen

Angélique Vercauteren is mentor van :

Bruggenbouwer, marketing en sales.

Ondernemend, een analytische geest en een stille genieter, dat is Angélique Vercauteren. Na haar studies communicatie trok ze op avontuur naar Ecuador, Thailand en Venezuela.

Haar passie voor rekrutering groeide na enkele bedrijfsbezoeken waar ze de wereld van techniek ontdekte. Ze werd er zo bedreven in dat ze senior consultant werd en een eigen kantoor ging runnen.

Waar ze het voor doet? Die persoon die kan starten in zijn/haar droomjob en tevreden is over het advies in de samenwerking.  Haar vrije tijd besteedt ze aan haar gezin, fotografie, sport en reizen (zon-zee-tapas).

Angélique werkt binnen het bedrijf elekti. als marketeer. Zij staat er in voor de coördinatie van de website, de content of story telling van het bedrijf en de communicatie hierover in social media. Ook SEO en SEA of Google Analytics en Adwords horen hierbij. Angélique houdt ervan de de bedrijfsdoelstelling te analyseren en de juiste communicatie binnen budget en tijd hierop af te stemmen. Als mentor wil zij graag startende ondernemers helpen binnen het digitale tijdperk. Je kan bij haar terecht voor advies over HR en rekrutering maar zeker ook voor marketing gerelateerde vragen los van HR

Ontmoetten wij elkaar binnenkort bij een warme koffie?

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie