Yulia Stark FAB Academy

Mentor Coaching Persoonlijke Groei en Zingeving Workshop Limburg

Yulia Stark is mentor van :

Yulia Stark is een gepassioneerd onderneemster, auteur, spreker en de oprichter van FAB Academy. Ze werd geboren in Siberië en groeide op in België, waar ze Business Management studeerde. Ook werkte ze als privébankier in Brussel en Genève. Ze begeleidde start-ups in het uitbreiden van hun buitenlandse activiteiten en had een job als businesscoach voordat ze startte met FAB Academy – een organisatie die vrouwen helpt hun doorbraak te realiseren. Yulia is moeder van twee mooie kindjes en echtgenote van een fantastische man. Als iemand die nooit voor minder dan ‘geweldig’ gaat, heeft ze elke kans gegrepen om te groeien als zakenvrouw en als persoon. Ze faalde al eens, verloor alles, en stak daar veel van op. Om daarna opnieuw te beginnen, maar nu nog authentieker en nog meer vanuit het hart en met een ruimere visie op hoe ze de wereld kan verbeteren, de verbondenheid kan vergroten.

Yulia’s missie is om vrouwen te helpen met het ontdekken van hun volledige vrouwelijke potentieel; om een zaak op te zetten waar ze van houden, waarbij geld het resultaat is van de inzet en waarbij ze hun leven leiden zoals zij dat willen. Alles opdat vrouwen niet hoeven te kiezen en geen genoegen moeten nemen met minder.  

Als businesscoach realiseerde Yulia zich dat wij vrouwen vaak andere uitdagingen tegenkomen dan mannen in het bouwen aan een bedrijf, het ouderschap en als levenspartner. 

Daarom richtte ze de FAB Academy op – voor vrouwen die geen genoegen nemen met minder. Voor vrouwen die hun leven in balans willen houden, een zaak willen uitbouwen op basis van hun passie, en in elk aspect van hun leven naar vrijheid streven. Dit is mogelijk als ze hun vrouwelijk kracht erkennen, bewuster gaan leven en niet vergeten dat het hoofd het hart dient. Vrouwelijk ondernemen betekent voor Yulia bewust zijn – bewegen, voelen, verbinden, en doen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie