Yannic Verlinden Peever International

Mentor Design Diensten Webshop Antwerpen

Yannic Verlinden is mentor van :

Yannic Verlinden groeide op in een ondernemersfamilie en ging na haar studies aan de slag als zelfstandig fotograaf.

In het familiebedrijf stappen was niet direct waar ze van droomde maar toen haar vader in 2008 ongeneeslijk ziek werd was de keuze om als derde generatie het familiebedrijf verder te zetten onvermijdelijk.

Zelf heeft ze enorm veel geleerd als startend ondernemer tijdens haar jaren als Plato- deelnemer in VOKA Antwerpen Waasland. De uitwisseling tussen de verschillende ondernemers, de (h)erkenning, de kennis die gedeeld werd heeft haar gesterkt in haar leiderschap.

Peever International nv is een Belgisch productiebedrijf dat reeds 85 jaar verzegelingen vervaardigd voor transport, luchtvaart, nutsvoorzieningen, retail, overheidsbedrijven, ...

Momenteel is Yannic bezig om van Peever International haar eigen verhaal te schrijven en is ze bezig met de ontwikkeling van een volledig nieuw business model.

Als onderneemster gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg en vindt een creatieve oplossing voor elk probleem, gelooft ze in passie en werklust en wil ze met plezier en toewijding haar know-how delen met andere ondernemers.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie