Wendy De Jonghe Heaven

Mentee Voeding Webshop Oost-Vlaanderen

Wendy De Jonghe is mentee van Sanne Bogers

Na een carrière in de verzekeringssector herontdekte ik in 2013 mijn voorliefde voor chocolade. Ik schreef me in voor een opleiding Ambachtelijk chocolatier en daar kreeg ik de smaak echt goed te pakken. Het idee om hiermee professioneel iets te doen was geboren. Na wat aftoetsen kwam ik uit bij het idee om artisanale chocopasta op de markt te brengen specifiek voor de horeca. Ik startte met een bestaand recept en begon hieraan te sleutelen tot het helemaal naar mijn smaak was. Ik benoemde mijn echtgenoot en onze kinderen tot proefkonijnen voor mijn creaties.

In oktober 2014 startte ik Heaven op. Met Heaven wil ik niet zomaar de zoveelste choco brengen, wel eentje waarbij de smaak centraal staat.

Het productieproces verloopt volledig manueel. Het karamelliseren van de noten, alsook de bereiding van de karamel gebeurt in ons atelier. Door dit zelf in de hand te nemen kunnen we steeds een unieke smaak verzekeren. De keuzes die we maken hebben maar 1 doel. Namelijk een intense chocoladesmaak en een fluweelzachte streling op je tong laten ervaren. Kortom een stukje Heaven op aarde.  

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie