Veerle Huygen Veerle Huygen

Mentee Coaching HR Limburg

Veerle Huygen is mentee van Lieke Biesemans

‘Live to the fullest by following your own path’, het is niet alleen mijn levensmotto, het is ook waar ik me professioneel op focus. Als freelance loopbaancoach voor Passion for Work combineer ik mijn uitgebreide HR-ervaring met mijn certificering als Talent- en Gelukscoach. Verder heb ik zelf als ondernemer al heel wat paadjes bewandeld: van het lanceren van een experiment tot het begeleiden van disruptieve startups.

Gaandeweg heb ik ontdekt dat mijn grote kracht het bij elkaar brengen van de juiste mensen is alsook de creatie van een veilige context om dieper te verbinden. Zo organiseer ik bijvoorbeeld ondernemersbijeenkomsten zoals ‘De Kunst van Vallen en Opstaan’, een ‘huiskamer Failing Forward’ waarin maskers plaats ruimen voor echtheid, openheid en kwetsbaarheid.

Hier wil ik graag meer mee doen.

Momenteel ben ik dan ook, samen met mijn echtgenoot Jochen Bessemans, een nieuw traject voor ondernemers aan het vormgeven. Het wordt een uniek concept waarin we voor ondernemers het evenwicht herstellen tussen zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Wil je meer te weten komen over Veerle Huygen, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie