Veerle De Rynck Inner Stance

Mentor Coaching West-Vlaanderen

Veerle De Rynck is mentor van :

Ik sta als levensgenieter, dynamische mama van drie energieke spetters, sport-addict én High Performance Elite Personal Trainer – Personal Coach in het leven.

Schoonheid, kleur en vorm heeft me altijd geprikkeld, ik geniet van de natuur, de vormgeving via architectuur, de beeldende kunst, de gezelligheid in én rondom mijn huis, mijn kinderen, de voeding en ook het menselijk lichaam. De rode draad in mijn leven = bewegen; doorheen ballet, dans, fitness, aerobics over yoga, crossfit én competitie bodybuilding.

Dagelijks ondersteun en begeleid ik gedreven, toegewijde en ondernemers die bewust kiezen om fit, energiek en gezond te zijn om volgens hun volle potentieel te leven in zowel hun zakelijke- als persoonlijke leven. Ik heb een West-Vlaamse no nonsense aanpak, zowel op mijn persoonlijk leven als in zakelijke contacten.

Ik weet als geen ander hoe je je kan voelen, als je allerlei zaken probeert en maar niet slaagt. Hoe ingewikkeld het kan lijken om aan iets te beginnen, én het ook vol te houden. Hoe ver af dat ultieme doel lijkt te liggen.

Zowel zakelijk als persoonlijk heb ik mijn ups en ook al vele downs gehad, maar nooit heb ik gedacht aan opgeven!

Ik begeleid met plezier nog een tweede mentee. Wil je meer over me te weten komen? Bekijk dan mijn Linkedin profiel.  

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie