Valerie Maes Touch of Gold

Mentor Consulting Vlaams-Brabant

Ik kom uit een ondernemersnest, dus het is geen wonder dat ik er zelf ook voor koos om na een aantal jaren als werknemer ook voltijds zelfstandig te worden begin 2009.

Jarenlang heb ik grote "corporate" bedrijven van binnen en van buiten gezien, voornamelijk in mijn rol als freelance consultant in HR-gerelateerde informatiesystemen. Daar heb ik de halve wereld voor afgereisd. Systemen en structuren zijn mijn ding, maar ik pas niet goed in de structuur van een groot bedrijf. Mijn hart lag eigenlijk altijd bij het uitbouwen van mijn eigen bedrijf.

Bij Touch of Gold ondersteunen we als Feelgood Business Consultants andere ondernemers bij het uitbouwen van een bedrijf dat het net zo goed doet als ons eigen bedrijf.

Het is onze persoonlijke missie om van zoveel mogelijk ondernemers Feelgood Ondernemers te maken en dé place-to-be te zijn voor ondernemers zoals wij.

Dat zijn ondernemers die stevig in het leven staan, met passie en energie die nu eindelijk willen doen waar ze écht happy van worden, met betekenis en impact op anderen.

We dagen hen uit om "out of the box" te denken en met een open blik te kijken naar ondernemen en zo stappen dichter te komen tot hun droom en "hun eigen ding".

Waarom ik me heb aangemeld als Mentor? Omdat ik het belangrijk vind dat vrouwelijke ondernemers elkaar helpen, een netwerk vormen. We zien het bij onze eigen klanten ook, die nood aan een klankbord en niet altijd alles alleen moeten doen. Laten we het elkaar een beetje makkelijker maken!

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie