Tinne Cools Cools BVBA

Mentor Coaching Financiën Antwerpen

Tinne Cools is mentor van :

Ik ben Tinne Cools, 53 jaar jong,  vrouw van Ivo, mama van Kristof en Silke, oma van Eloise en Gus.  Na mijn studies boekhouden-fiscaliteit A6/A1, ben ik nog wat gaan bijstuderen aan de universiteit van Cambridge. Daar kreeg ik de kans om een jaar specialisatie ‘financial engineering’ te combineren met ‘Engels voor gevorderden’. Na mijn studies in 1989 was het niet moeilijk om een job te vinden in de financiële sector. Ik werkte 8 jaar voor Kredietbank, doorliep het traject van loketbediende tot kantoordirecteur. Maar mijn passie bleek als snel alles wat met levensverzekeringen en beleggingen te maken had.

Ondertussen ben ik sinds 1997 mijn eigen onafhankelijk adviesbureau begonnen in vermogensplanning, levens- en fiscale verzekeringen. Enkele jaren geleden heb ik mijn dochter en schoonzoon betrokken in mijn zaak, zodat ik mij stilaan kan gaan concentreren op mijn tweede grote passie. Mensen coachen, opleiden, begeleiden , begeesteren ; en lezingen geven aan verschillende doelgroepen. Ik ben zelfs begonnen met het schrijven van een boek, wie weet, ooit, kan je het lezen.

Want ondernemen is een kwestie van mensen. Je kan een fantastische zakenvrouw zijn, maar je mag nooit vergeten vrouw, moeder, grootmoeder te zijn. Empathie is dan ook iets dat mee het succes van mijn zaak bepaald heeft. Ik hou ervan om naar mensen te luisteren en om ze dan vanuit mijn eigen ervaring en visie te begeleiden in hun beslissingen en hun traject. In welke sector dan ook, mensen zullen me blijven intrigeren. Het geeft me na 33 jaar in het vak nog altijd een kick als ik mensen met een goed gevoel zie buitengaan. Als ik mensen kan begeesteren en kan overtuigen van hun eigen kunnen, word ik instant gelukkig.

Wil je meer te weten komen over Tinne Cools, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie