Tessy Troubleyn Tessy Troubleyn - opruim consultant

Mentee ONGEMATCHT Consulting Creatief Diensten Gezondheidszorg Persoonlijke Groei en Zingeving Brussel

DE JAPANSE KUNST VAN HET OPRUIMEN

"Ga op reis in je eigen huis en ontdek de kracht van ruimte"

Tessy Troubleyn is KonMari consultant en verdiepte zich in 'het Japans opruimen volgens de KonMari-methode. Ze begeleidt mensen, één op één, naar meer ruimte, rust en vreugde in hun leven.

Ze studeerde antropologie, beeldende kunst en ervaringsgerichte therapie en is als gecertificeerd consultant opgeleid om de KonMari-methode door te geven aan anderen. 3 jaar geleden kwam ze voor het eerst in contact met deze methode, die over veel meer gaat dan een geordend huis. Door je huis te gaan opruimen, breng je ook je zaken en je verleden op orde. Het resultaat is dat je duidelijker ziet wat je echt nodig hebt en wat je waardevol vindt. Dit vertaalt zich naar alle levensvlakken. Het is een ontzettend boeiende tool om positieve verandering te brengen. Benaderd vanuit de rijke Japanse cultuur, komen dankbaarheid, zorg, eenvoud en kwaliteit op de voorgrond. Zo wordt opruimen meer en meer een manier van leven. 

Naast individuele opruimtrajecten geeft ze ook inspirerende infosessies en workshops@home.

Met het onderneemstersduet hoopt ze veel bij te kunnen leren van een inspirerende onderneemster die haar nog meer wegwijs maakt op dit boeiende pad. Alle tips en advies zijn welkom zodat ze deze kan integreren in haar werk en op haar beurt anderen kan inspireren.

Wil je meer te weten komen over Tessy Troubleyn, bekijk dan haar LinkedInprofiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie