Tessa Goossens

Mentee Bemiddeling Coaching Creatief Diensten Persoonlijke Groei en Zingeving Workshop Brussel

Tessa Goossens is mentee van An Van Goey

Ik begeleid en ontwerp co-creatietrajecten voor bedrijven en organisaties die nood hebben aan een innovatieve aanpak om de collectieve wijsheid en unieke talenten van hun medewerkers te stimuleren. Als groepsfacilitator en trainer voelde ik dat het huidige aanbod van workshops en trajecten vaak sterk gebaseerd is op 'praten' als communicatiemiddel in groep. Door deze monofocus op taal verliezen we een groot deel van de waardevolle informatie die leeft bij individuen en groepen die verbaal niet meteen haantje de voorste zijn. 

Wat als we teamcommunicatie en organisatievraagstukken nu eens gaan aanpakken door samen te maken, door samen te spelen en te experimenteren binnen onze vertrouwde organisatiemuren? Zo stimuleren we het creatieve zelfvertrouwen van de medewerkers en leren we kijken via verrassende invalshoeken naar  de uitdagingen van morgen.

Ik ben op zoek naar een mentor die me kan ondersteunen en uitdagen rond mijn positionering als onderneemster. die houdt van wild enthousiast dromen om dan terug stevig met de beide voeten op de grond te landen.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie