Subhadra Van Loo Jasmine Travel & Events

Mentee Travel Oost-Vlaanderen

Subhadra Van Loo is mentee van Katleen Penel

Toerisme en reizen zijn al héél lang een passie.  Misschien heeft dat ook wel te maken omdat mijn eigen roots in India liggen.

Na een tijdje buiten de toeristische sector te werken, bleef het toch kriebelen om mijn eigen ding in deze boeiende sector te gaan doen en zo besliste ik 2,5 jaar geleden om de sprong te wagen met mijn eigen bedrijf Jasmine Travel & Events.

Uiteraard was het logisch dat mijn eigen Indische roots hierin een centrale rol zouden spelen door het organiseren van bijzondere reizen naar India. Mijn doel is om andere mensen te inspireren en te begeleiden bij het uitwerken van hun droomreis naar India. Mijn sterkte is het organiseren en uitwerken van reisprogramma’s op maat ook voor mensen die comfortabel willen reizen, ook buiten de platgetreden paden. Uiteraard kunnen de klanten ook bij mij terecht voor reizen naar Azië, het Midden-Oosten en de Indische Oceaan.

Maar ook het buitenland lonkt. Ondertussen krijg ik aanvragen van Indische bedrijven om een handelsmissie te organiseren naar België maar ook klanten uit de buurlanden (Nederland & Frankrijk) beginnen hun interesse te tonen in mijn concept van reizen.

Wil je meer te weten komen over Subadra Van Loo, bezoek dan haar LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie