Sophie Smeets someone said

Mentor Marketing Antwerpen

Sophie Smeets is mentor van :

Wanneer juist herinner ik me niet meer precies. Dat moment waarop marketing me wel leuk leek. “Wel leuk”, dus. Grinnik, want wist ik toen veel wat marketing eigenlijk écht betekent. Hoe fundamenteel marketing is voor een onderneming. Hoe sterk je als marketeer mee bouwt aan de bedrijfsstrategie, en hoe groot je impact op de realisatie ervan. Hoe belangrijk ook je rol in het commerciële succes. En dat is precies waar ik nu, dag in dag uit, gulzig van geniet: ondernemingen helpen het verschil te maken met een sterke, strategische marketingaanpak.

 

In 2010 richtte ik als jonge dertiger Someone Said op om als freelancer of interim manager mee te bouwen aan het succesverhaal van groeibedrijven en ondernemers. Ik start marketingactiviteiten op, teken de marketingstrategie uit, stel plannen op en realiseer ze ook – al dan niet samen met een team. Startend van nul, of verder bouwend op wat er al is.

Hoe gaat het met jouw marketing? Daar wil ik in dit ondernemersduet-traject graag met een mentee induiken. Wat zijn de doelstellingen? Wil je bijvoorbeeld meer mensen bereiken? Je klanten beter informeren? Een nieuw concept op de markt zetten? Ik zet ondernemers graag in de marketing-startblokken, geef inzichten en duwtjes in de juiste richting. Met een realistische blik, inclusief korte en langere termijnvisie. Gaan we samen op weg?

Meet me halfway: https://www.linkedin.com/in/sophiesmeets/. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie