Sophie Sharon — Sophie Sharon

Mentee Coaching Persoonlijke Groei en Zingeving Brussel

Sophie Sharon is mentee van Muriel Mattiussi - Kirchhof

Ik geloof dat elke mens in harmonie met zichzelf wil leven en gelukkig en succesvol in het leven wil staan, en dat in overeenstemming met zijn persoonlijke waarden.

Deze levensfilosofie spoorde me aan om mijn carrière een andere wending te geven in 2018: ik stopte met mijn succesvolle baan als ingenieur in de auto-industrie omdat ik meer wilde bijdragen aan het welzijn van anderen.

Al vanaf jongs af aan heb ik een passie voor welzijn, zelfrespect, zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling. Daarom heb ik besloten om mensen te gaan helpen als lifecoach en imagoconsulent.

Wat ik zo fijn vind aan lifecoaching is het feit dat je mensen over hun hindernissen of mentale grenzen heen kunt helpen, over die grenzen die hun groei en ontwikkeling belemmeren, en hen zo kunt helpen om hun zelfvertrouwen en talenten (opnieuw) te ontdekken.

In mijn leven heb ik geleerd dat zelfvertrouwen, zelfrespect en de zelfzorg waar we dagelijks van afhankelijk zijn, vaak aan de aandacht ontsnappen. Het is dan ook met deze filosofie dat ik mijn aanbod als imagoconsulent heb ontwikkeld: ik help mensen om hun imago en communicatie op één lijn te brengen met hun persoonlijkheid en hun leven, om hun zelfbeeld en zelfvertrouwen terug te vinden.

Ik volgde een opleiding in imagoadvies en lifecoaching aan het Style Coaching InstituteTM (VK) en zal in 2019 ook beginnen aan een aanvullende opleiding tot ICF-gecertificeerde coach (International Coaching Federation).

Ik bied mijn diensten op dit moment aan aan particulieren en ondernemers en wil in 2019 ook kan gaan samenwerken met bedrijven.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie