Sofie Vanhoutte Krijtlijn

Mentee Coaching Diensten West-Vlaanderen

Sofie Vanhoutte is mentee van Katrien De Groote

44 jaar geleden werd ik geboren in een ondernemersnest. Mijn ouders werkten met hart en ziel voor hun klanten, mijn vader als garagist en mijn moeder als sterke administratieve vrouw achter de man. Eerlijk gezegd kreeg ik toen al goesting om op de een of andere manier hun voorbeeld te volgen.

Maar door mijn aangeboren rugletsel had het lot eerst andere plannen met mij…

Na zeer veel ziekenhuisbezoeken en vechten om terug gezond te worden én te blijven had ik mijn laatste heavy ziekenhuisopname waardoor mijn lijf me EINDELIJK groen licht gaf. Daarna ben ik er ECHT voor gegaan. Net dan vond ik na jaren zoeken een op mijn lijf geschreven opleiding tot kinder-/jongerencoach.

Ik besloot ook dat de tijd was gekomen om mijn eerste boek te schrijven, die ik op mijn 40ste is uitbracht en wat toch een redelijk succes werd. En ik ben verhuisd naar een hemels mooie oude pastorij, waar de ruimte(s) me meer kansen bieden om te groeien met Krijtlijn. Hier is ook de kriebel ontstaan om daarnaast nog een bedrijf op poten te zetten die aansluit op wat ik doe met Krijtlijn (lezingen, boekenverkoop,…) met als doel elkaar te versterken. 

Dus naast mijn missie nog meer te laten knallen, wil ik verder groeien met alles, want ik ben ervan overtuigd dat (in alle bescheidenheid) ik nog meer in mijn mars heb, wat een meerwaarde kan zijn voor de mensheid. Daarvoor zou de hulp en constructieve steun van een mentor heel erg welkom zijn.

Kortom : koningin van dromen, doelen & chaos zoekt keizerin van structuur & organisatie om samen een inclusief imperium op te bouwen.

Wil je meer te weten komen over Sofie Vanhoutte, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie