Ruth Van Wassenhove ProScription

Mentee Communicatie Vertaling Oost-Vlaanderen

Ruth Van Wassenhove is mentee van Wisken Beeckman

Wie ben ik

Taal heeft mij altijd in het bloed gezeten. Als kind schreef ik verhaaltjes, als tiener was mijn leerkracht Latijn weg van mijn creatieve vertalingen – onze klas won er ooit zelfs een vertaalprijs mee godbetert.

Ook in het “grote mensenleven” blijft de passie ontembaar. Na een sportieve episode – die mij een diploma L.O. en een bijzonder slanke lijn opleverde – dook ik een tweede keer de studieboeken in om vier jaar later af te studeren als tolk. Sindsdien ga ik als taalexpert door het leven. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. 

Wat doe ik

ProScription staat voor commerciële feeling en energie in ’t kwadraat. Positiviteit en schwung zijn de rode draad doorheen al mijn werk. Wil je je klanten overtuigen met een pakkende webtekst of flyer? Dan sta ik paraat. Kijk je met je bedrijf over de landsgrenzen heen en moet je tekstmateriaal dus in meerdere talen uitgewerkt worden? Geef maar hier! Heb je internationaal bezoek? Ik zorg ervoor dat je gasten je verhaal on the spot in hun eigen taal kunnen meevolgen.

Heb jij met andere woorden een partner in crime nodig voor al je taal- en tekstwerk? Dan zet ik graag mijn zwarte zonnebril op voor jou!

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie