Renate Coen con-text

Mentee Communicatie Copywriting Vertaling Oost-Vlaanderen

Renate Coen is mentee van Myriam De Reu

Na 16 horecajaren sloot ik eind 2019 een duurzaam cateringverhaal definitief af.  Ik koos voor een terugkeer naar mijn eerste liefde en passie: de taal. In con-text neem ik echter ook veel van mijn ervaringen mee als zaakvoerder.  con-text is een spiksplinternieuw vertaal- en communicatiebureau, met expertise voor de reis- en voedingssector, musea en culturele organisaties, overheden en ngo’s.  Wij zorgen voor alle modaliteiten om uw boodschap over te brengen:

vertalingen: adequate vertalingen door native speakers
redactie en hertalingen van teksten, aangepast aan doelpubliek en context
copywriting: wij vinden de woorden die op het puntje van uw tong liggen
typografie en beeld: de juiste context bij de tekst zodat uw verhaal helder en duidelijk is

Samen vormen wij een collectief van woord- en beeldmensen en dat is ook onze troef: meerdere handen en ogen bekijken uw communicatie en hertalen alles tot een efficiënte boodschap.

Voor elke communicatieopdracht stellen we een team op maat samen:

Een tekst naar meerdere talen vertalen? Verschillende vertalers nemen de tekst onder handen en bekijken en vergelijken samen het eindresultaat.

De juiste sfeer nodig om uw onderwerp te communiceren? Een team van copywriter en grafisch vormgever zorgt voor de gewenste look and feel.

De communicatie van een project van a tot z? Wij stellen een timeline en strategisch plan op; wij zorgen voor tekst en content voor alle media en elk doelpubliek.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie