Rebekka Schotte Rebekka Schotte

Mentee Coaching Vlaams-Brabant

Rebekka Schotte is mentee van Karin Beeckman

Hallo, ik ben Rebekka Schotte

Mensen die samenwerken en - leven in verschillende vormen boeien mij. Ik had het geluk om hiermee doorheen  mijn loopbaan te kunnen bezig zijn en Ik ontwikkelde een gevarieerde ervaring als trajectbegeleider en werkvloercoach binnen de sector van sociale tewerkstelling, de zorg en het onderwijs.

Sinds een aantal jaren ben ik als zelfstandige in bijberoep aan het timmeren aan mijn coachingspraktijk. Mijn doel is mijn klanten coachen in het herontdekken van hun unieke kwaliteiten en wie ze zijn. Een conflict of ziekte zie ik als een uitnodiging tot actie, verandering. Terug verbinding te maken met de oorspronkelijke bronenergie, wie je bent, van waar je komt en waar je naartoe wilt. Vanuit de vele verwachtingen die op ons afkomen zijn we dit soms kwijtgeraakt. Ik werk rond het herstel hiervan.

En verder? Wat mij kenmerkt is ongetwijfeld mijn brede en verschillende interesses. Hierdoor blijft het ondernemersaspect soms wat hangen in een kabbelend beekje.

Mijn klanten terug laten schitteren en waar gewenst hierover het gesprek aan te gaan met hun omgeving. Dat inspireert mij in mijn ondernemerschap. Graag wil ik in de toekomst de sprong wagen naar een zelfstandig hoofdberoep.

Hiervoor laat ik me graag insprieren tot groei door een ervaren onderneemster. Iemand die er vol voor gaat. Haar grenzen kent en durft te verleggen met de nodige mildheid en zelfzorg. Eigenlijk wat ik mijn klanten wens wil ik ook graag realiseren voor mezelf. Helemaal vanuit de volheid groeien in contact met wie ik ben. In wisselwerking tussen mentee en mentor.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie