Pascale De Snijder Box 32

Mentor Branding Communicatie Workshop Vlaams-Brabant

Pascale De Snijder is mentor van :

BOX32 is een Branding communication agency dat merken van binnenuit bouwt.

Wij helpen organisaties en bedrijven om invloed en geloofwaardigheid op te bouwen voor hun merk. Ons doel is om klanten te helpen bij het gebruik van personal branding om de zichtbaarheid te vergroten, expertise te benutten en nieuwe kansen aan te trekken. Vanwege de zeer uiteenlopende behoeften van onze klanten, variëren onze diensten van individuele consultaties tot trainingsworkshops voor bedrijven en non-profitorganisaties. Wij zijn in het bezit van een zeer sterk out of the box freelance team.

BOX32 werd geboren in 2008. We are a small agency, with a big impact!
_
Pascale orde in de chaos en rots in de branding.
Ze combineert eerdere loopbaanervaringen met jarenlang sales en communicatie om bewustzijn, invloed en geloofwaardigheid voor persoonlijke en zakelijke merken te vergroten. Haar missie is om leiders te helpen hun verhaal te delen, hun expertise te gebruiken en een positieve impact op de samenleving te hebben.
_
 
BrandExpert en geeft opleidingen.
De corebusiness van BOX32 is branding. Branding en communicatie zijn onvoorwaardlijk met elkaar verbonden.  Zo kan het brandings plan heel gericht en efficiënt vertaald worden naar de praktijk. Daarom bieden wij volgende trajecten aan -  ScreenTraject - BrandingTraject - GroeiTraject. BOX32 heeft een freelance team aan grafische vormgevers en webbuilders, copywriters en fotografen.

_
BusinessTrainer bij Youthstart.
Ze geeft les aan middelbare scholieren die deeltijds school en werk combineren, ze werkt met de leerlingen business plannen om hun te motiveren en bewust te maken op werk gebied. Dit doet ze in verschillende scholen.
 
InterieurStylist.
Ze geeft bedrijven een restyling zoals je ze zelf niet kan bedenken, geeft business een transformatie, dit zowel voor de starter als voor het bedrijf in volle groei. Zij zorgt voor open ontmoetingsplekken, vergaderruimtes met open structuur en een super aangename werkplek. Samen zorgen wij dat de totaalinrichting en branding een geheel vormen binnen je bedrijf, winkel, pop-up, event of showroom.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie