Nathalie De Jongh Kleine Keizerin

Mentee Creatief Diensten Antwerpen

Nathalie De Jongh is mentee van Annelies Verschaeren

Ik ben Nathalie en ik wil de wereld elke dag een beetje mooier maken. Met woorden die raken, vormgeven, doen tintelen en glimlachen. Woorden die verwarmen en betoveren. Ik wil mensen een portie geluk geven. Dat doe ik door te schrijven met veel liefde voor persoonlijke verhalen, wensen, dromen en verlangens.

Eind 2017 richtte ik Kleine Keizerin op, mijn eigen Verhalenbureau. Ik schrijf gepersonaliseerde Geschenksprookjes en Wensbrieven en werk ook opdrachten op maat uit (verhalen, kaartjes, teksten voor speficieke gelegenheden). Recent aanvaardde ik mijn eerste opdracht als eindredacteur van een boek dat een alternatieve coach in eigen beheer gaat uitgeven. In maart 2020 verschijnt mijn eerste kinderboek ‘De reis van Leloo’ bij de Uitgeverij Beefcake Publishing.  

Mijn minibedrijfje spiegelt wie ik ben. Ik hou van mooie woorden, van liefdevolle en respectvolle interacties en van betekenisvolle momenten.

Het leven is soms licht en soms zwaar. Mijn glas is niet halfleeg of halfvol, het is hervulbaar. Ik ben hoogsensitief, heel eerlijk, gedreven en vol enthousiasme om dingen te blijven optimaliseren. Ik heb al hard gevochten om te zijn wie ik vandaag ben en dat vertaalde zich onder andere in een burn-out en hier en daar een identiteitscrisis die me deed zien waar en hoe ik aan mezelf kon werken. Dat doe ik steeds met volle overtuiging. Ik hou van het leven en die liefde zal ik altijd blijven delen.

Ik wil Kleine Keizerin alle kansen geven om te groeien en ik geloof voor de volle 100% in mijn Verhalenbureau. De voorbije jaren leerde ik op mezelf ontzettend veel over het bouwen van websites, marketing en ondernemen; nu ben ik op een punt gekomen dat ondersteuning en wijze raad heel erg welkom zijn.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie