Nathalie Curinckx Pom - Pon

Mentee Creatief Diensten Event Brussel

Nathalie Curinckx is mentee van Carla Lenoir

Ik ben, als kunsthistorica, altijd bijzonder gedreven geweest door esthetiek, design & vormgeving. En ik heb een tijdje gewerkt voor musea, media, kunstenaars en erfgoedorganisaties. Maar het kriebelde erg hard om ook zelf te ondernemen. Daarom richtte ik in 2016 Pom-Pon op. Met Pom-Pon bedenk, plan en organiseer ik het feestontwerp van een huwelijk en begeleiden we de koppels van a tot z. Ik vind het een heerlijk gevoel om me creatief te kunnen uitleven  en tegelijkertijd mee te helpen aan wat vele koppels als de meest bijzondere dag van hun leven beschouwen.

Pom-Pon staat voor vlot georganiseerde, warme en unieke feesten. We stappen mee in het verhaal en de wensen van het koppel en ontwerpen een echt feest op maat. Ik heb een passie voor groen, creatieve details, unieke settings en ben niet tevreden tot het koppel helemaal tevreden is. Van oldskool rituelen tot de hipste trends.

Omdat je liefde vieren natuurlijk het liefst doet zonder de (vele) zorgen van organisatie en planning, nemen wij met plezier de taken over. Onze basis: een gepersonaliseerde aanpak, transparente communicatie en materialen die goed zijn voor onze planeet.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie