Nathalie Christiaens vind!

Mentor Rekrutering West-Vlaanderen

Nathalie Christiaens is mentor van :

Nathalie Christiaens is zaakvoerder van rekruteringskantoor vind!. Ze startte ruim 20 jaar geleden als ondernemer en doorliep doorheen de jaren alle fases van een groeiend bedrijf. Ondertussen telt vind! 50 medewerkers, de zogenaamde “vind!ers”, verspreid over 8 kantoren in West- en Oost-Vlaanderen. “Bij vind! gaan we voor een duurzame groei. Ik wil niet groeien om te groeien, maar alleen als en wanneer onze mensen er klaar voor zijn. Dat is een zeer bewuste keuze. Groei moet vanuit de organisatie zelf komen, vanuit de medewerkers zelf, die het unieke bedrijfs-DNA in zich dragen.”

Nathalie is een creatieve en dynamische vrouw met een aanstekelijk enthousiasme en bevlogenheid. Als ondernemer wil ze vooral menselijk zijn, met oog voor de talenten van haar medewerkers. “Ik geloof stellig dat werken gelukkiger maakt dan niet werken. Zeker als je erin slaagt om een job te vinden die bij je past. Als je je talenten kan gebruiken in je job en als je persoonlijk kan groeien door

het werk dat je doet, draagt dat alleen maar bij tot je levensgeluk. Het is dan ook onze ambitie dat elke kandidaat die we rekruteren met goesting naar zijn werk gaat.”

“Ik vind het belangrijk om mij te omringen en te laten inspireren door anderen. De vind!ers inspireren mij elke dag opnieuw met hun bevlogenheid, passie en enthousiasme. Als ondernemer moet je zelf het goede voorbeeld geven, openstaan voor feedback, je kwetsbaar durven opstellen. Als je toont dat je wil en kan bijsturen waar nodig, pas dan kan je echt een inspirerende factor zijn.”

“Mensen dingen bijbrengen, daar haal ik erg veel voldoening uit. Wat ik zelf geleerd hebt, doorgeven aan anderen en hen inspireren, dat geef mij energie. Zo geef ik bij vind! nog steeds opleiding aan elke medewerker die bij ons start. Als mentor van het project Onderneemstersduet wil ik graag mijn enthousiasme en kennis delen met andere vrouwen in de ondernemerswereld.”

Wil je meer te weten komen over Nathalie Christiaens, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie