Natacha Van Haneghem Kukko Interim management

Mentor Consulting HR Interieur Vlaams-Brabant

Natacha Van Haneghem is mentor van :

Ik ben mijn professionele carrière begonnen in de chemische sector, waar ik, door mijn constante zin voor verandering, veel ervaring heb opgedaan in verschillende domeinen. Customer Service, Sales, Project management, People management, 

Coaching, Change management en General Management. 

Na 23 jaar in deze sector heb ik, als Managing Director van een kleiner chemisch bedrijf, dit bedrijf moeten sluiten. Dit was voor mij het moment om mijn ervaring om te zetten in een eigen bedrijf en als zelfstandig interim manager verder te gaan.

Ik ben nu 10 jaar bezig en heb vooral gewerkt aan herstructureringen, proces verbetering, cultuur verandering en organisatie ontwikkeling.

Ik ben een doener, pragmatisch en resultaatgericht. Met mensen samen werken geeft mij energie. 

Dat het mij niet veel tijd heeft gekost om te beslissen onderneemster te worden komt natuurlijk ook omdat ik het ondernemerschap thuis heb meegemaakt. Mijn ouders zijn op jonge leeftijd gestart met een antiekwinkel en zijn geëindigd met winkels in interieurdecoratie. 

De passie voor interieur en architectuur die ik heb meekregen heb ik omgezet in het volgen van een opleiding interieurinrichter. Ondertussen ben ik ook gecertificeerd kleuradviseur

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie