Nancy Geeroms Max Consulting

Mentor Branding Communicatie Consulting West-Vlaanderen

Communicatie-advies op maat van starters en KMO's

Hoe pak ik de marketing van mijn bedrijf aan? Hoe communiceer ik het best met mijn (potentiële) klanten? Welke stappen moet ik ondernemen om van een goed idee een succesvol product of dienst te maken? Welke media zet ik daarbij in? On- of offline? Of een combinatie van beide? En welk budget moet ik daarvoor uittrekken? Vragen waarop je als starter of zaakvoerder van een KMO vaak niet meteen een pasklaar antwoord op hebt. Met onze jarenlange ervaring in de communicatiesector kunnen we u bijstaan in het uittekenen en implementeren van een uitgekiende communicatiestrategie. Een heldere visie op maat van uw bedrijf. Persoonlijk, maar met een MAXimale impact...

MAX, wie ?

Nancy Geeroms: "Na 29 jaar als (senior) account manager bij diverse reclame- en PR-bureaus besloot ik eind 2016 om de focus te verleggen. De boeiende uitdaging om als zelfstandig communicatieconsultant mijn eigen klanten van A tot Z, ofwel van Analyse tot Zoekopdracht, te begeleiden geeft me extra motivatie. Grote ambities, maar iets kleinere budgetten of mogelijkheden? We zetten ze om in een mooi, creatief project met als resultaat een MAXimaal rendement."

 

MAX, wat ?

Branding

Communicatie-advies

Communicatietools

We kennen perfect onze sterktes, maar we weten ook wanneer we best hulp inroepen. Dit om altijd de nodige kwaliteit en flexibiliteit te kunnen bieden. Media-aankoop, het bouwen van complexe websites, e-commerce platformen, SEA-campagnes, events, ... vertrouwen we liever toe aan een netwerk van partners waar we door de jaren heen een vertrouwensrelatie mee hebben uitgebouwd.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie