Najois Sabra Atelier Sabra

Mentee Creatief Design Juwelen Mode Workshop Brussel

Een laatbloeier. Dat is zeker een trefwoord die bij me past. Na mijn middelbare studies in Vrije Beeldende Kunsten had ik nog niet helemaal uitgeklaard wat ik het grootste deel van mijn actief leven zou gaan doen. Mijn interesses waren en zijn nog steeds ruim. Maar altijd kwamen mode, kunst en muziek terug. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om Communicatiewetenchappen te studeren aan de VUB. Tijdens mijn studies heb ik een passie ontwikkeld voor het maken van mijn eigen kleedjes en ben ik zo terechtgekomen bij een dame die een carriere heeft gehad in de Haute Couture. Zij en ik, alleen in haar kleine werkkamer. Ik heb een tijdje bij haar lessen genomen in het patroonontwerpen en ben in de tussentijd beginnen werken in de financiële sector.

En 10 jaar verder, hier sta ik dan. Op het punt mijn eigen bedrijf te starten, Atelier Sabra. Een naam en een logo die reeds jaren klaarlagen, geduldig te wachten op mij. Te wachten tot ik de sprong zou wagen, en alle zekerheid die een job in de Finance met zich meebrengt, achter mij zou laten voor het grote avontuur van het ondernemerschap.

Ondertussen heb ik mijn plannen reeds goed doorgewerkt en Atelier Sabra begint stevig vorm te krijgen. Ik ontwerp voor vrouwen die, zoals mij, een passie hebben voor het leven en de wereld. Meer bepaald, vrouwen die interesse hebben in verschillende culturen, esthetiek en socio-economische thema’s zoals duurzaamheid, kwaliteit in alle fases van de levensduur van het kledingstuk of accessoires. En vooral een verhaal willen vertellen met hun kledij. Soms luid en soms heel subtiel. Naast kledij focust Atelier Sabra ook op het geven van workshops om handwerk en de deugden hiervan te delen met andere personen.

Met het mentortraject wens ik geïnspireerd en ondersteund te worden door een vrouw die ‘in tune’ is met haar eigen flow en dit ook kan herkennen in de andere. Ik geloof echt dat dit een verrijkende verrijkende ervaring zal worden. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie