Nadia Pauwels Psycholoog Nadia Pauwels

Mentee ONGEMATCHT Therapie Antwerpen

Ik ben Nadia Pauwels en studeerde Psychologie aan de K.U. Leuven. In 1993 behaalde ik mijn diploma.  In 2007 startte ik, met een rugzak vol ervaringen en opleidingen, mijn eigen praktijk als psychologe in Schilde.  Ik ben systeemtherapeut, voedingspsycholoog, EMDR-therapeut en wandelcoach. Al deze elementen breng ik samen tijdens mijn begeleidingstrajecten.

Mijn sterke kant is mijn groot inlevingsvermogen. Ik ben opmerkzaam en ga tot de kern van het probleem. Als therapeut ben ik doelgericht en kies ik voor een stapsgewijze aanpak. 

Bij mij hoef je geen masker op te zetten of je sterk te houden, je mag kwetsbaar zijn zonder gezichtsverlies.  Je mag tijd nemen om je verhaal te doen en even te vertragen en stil te staan.

Ik vind het fijn om mensen in beweging te zetten. Bij mij kijk je niet alleen naar de toekomst, maar maak je een toekomst.

Ik ben bezig mijn praktijk uit te breiden door programma’s aan te bieden in groep.  Ik heb er ondertussen twee uitgewerkt.  De trekvogels is een groepsprogramma voor 60-plussers die worstelen met het ouder worden.  ’10 manieren om om te gaan met stress’ is een tweedaagse training voor onthaal/administratieve medewerkers die overbelast zijn of dit willen voorkomen.

Ik heb een man en twee zonen.  Ik hou van fietsen, fitness, aquarel schilderen, theater, wandelen.  Deze activiteiten doe ik graag in goed gezelschap. Een mentor kan mij helpen bij de vormgeving van mijn zaak: het op de markt brengen van de groepsprogramma’s, de marketing en sales en de financiële kant.

Wil je meer te weten komen over Nadia Pauwels, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie