Monica Janssens Ops MoJa

Mentor Administratie Coaching Diensten HR Vlaams-Brabant

Monica Janssens is mentor van :

Mijn naam is Monica Janssens. Ik werk als freelance operational officer.

Na mijn universitaire studies in Oost-Europese talen en culturen ben ik mijn loopbaan begonnen als management assistant bij een Belgisch bedrijf dat vliegtuigonderdelen produceert. In 2001 ging ik aan de slag als management assistant van een werving- en selectiekantoor voor internationale en executive functies.

In 2005 kreeg ik de mogelijkheid om een HR consultancy bedrijf van bij de start mee op te bouwen in de functie van operations manager. Ik hield me er niet enkel bezig met de operationele organisatie van het bedrijf, maar was ook actief in sales, onderhield contacten met klanten, nam interviews af en voerde assessments uit. Uit dit bedrijf ontstond een spin-off bedrijf in 2011, actief in de ontwikkeling van online assessment technologie. Als COO zorgde ik ervoor dat de processen in de werkomgeving zo efficiënt mogelijk georganiseerd waren.

In 2016 richtte ik mijn eigen zaak op, Ops MoJa. Als freelancer stel ik mijn professionele kennis en expertise in HR, administratie, sales, project- en procesmanagement ter beschikking aan bedrijven, voor langere projecten of op ad hoc basis. Ik heb ook les gegeven aan het Centrum voor Avondonderwijs. Ik vond het belangrijk om mijn kennis en expertise met studenten in de opleiding ‘administratief bediende’ te delen. Dit is iets wat ik ontzettend graag deed en nog meer wil doen. Vandaar ook deze uitdaging als mentor. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om mensen in zichzelf te laten geloven en hen te helpen om méér te realiseren dan ze zelf mogelijk achtten.

Daarom volg ik op dit moment ook een opleiding tot coach in de Inge Rock Academy. Naast het werk, ben ik mama van Arran (10 jaar) en vind ik plezier en rust in lezen, sporten, koken en reizen.

Wil je meer te weten komen over Monica Janssens, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie