Mieke Frijters ATF

Mentor ONGEMATCHT Bouw Antwerpen

Afgewezen op mijn vervolgopleiding. Dit omdat ik 1 dag te jong was. Dat deed mij, op nog nét geen 18-jarige leeftijd beslissen om de stap in de wegenbouw te zetten. ATF –  de Juiste weg, een familiebedrijf dat mijn vader oprichtte in 1960. Na zijn veel te jong overlijden in 1982 zette ik en mijn 11 jaar oudere broer het bedrijf met succes verder. In 2014 kocht ik mijn broer volledig uit, en sta nu alleen aan het roer van ATF. Samen met mijn ruim 100 mannen en 10 vrouwen verzorgen wij de infrastructuurwerken. Grond- wegenis- en rioleringswerken. bodemsaneringen, zeven van zanden en gronden, recycleren van wegenbouwmateriaal. Onze klanten zijn o.a. de Vlaamse Overheden steden en gemeenten. Maar onze lat ligt eigenlijk nog veel hoger. Ons specialisme is deze werken uit te voeren in de (petro-) chemische industrie in en rond de haven van Antwerpen. En dit is niet zo evident, aangezien de lat om veilig de werken uit te voeren nog veel hoger ligt, met als gevolg dat dan ook de productiviteit verlaagt.

We doen dit samen met, onze sterkste troef, “mijn ATF-ers”. Ze staan niet op de ATF balans, maar ze zijn de belangrijkste investering in mijn bedrijf. Het is mijn om deze mensen te coachen, en een fantastische werkplek te bieden. Mijn motto is dan ook “Een gelukkige werknemer, is de juiste weg naar een tevreden klant”. Ik vind het belangrijk om dichtbij mijn mensen te staan en te weten wat er leeft op de werkvloer. Ik hou van korte lijnen, open communicatie, no-nonsens mentaliteit en snelle beslissingen. Ik zet vooral in op voldoende opleidingen, nauwlettende opvolging, begeleiding op maat én een toffe werksfeer. Ik ben leergierig, nieuwsgierig naar de aller nieuwste moderne materialen en de nieuwste technieken. Stilstaan? Dat is voor mij achteruitgang. Door deze mix, weet ik mijn mensen te besmetten met de “ATF-microbe”! Onze belangrijkste kernwaarden: veiligheid en kwaliteit! En dàt is nu juist waarop onze ATF-klanten zitten te wachten.

Waarom ik graag wil meedoen aan dit traject? Ik wil graag een klankbord zijn als mentor. Een empathisch luisterend oor zijn, en indien nodig advies geven.

Ik vind het fijn om een gedreven kandidaat te ontmoeten. Een ondernemer met een duidelijk plan die weet wat zij wilt en dúrft te ondernemen!

Wil je meer te weten komen over Mieke Frijters, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie