Mieke Desmet Fisconté

Mentor Boekhouding Financiën West-Vlaanderen

“Naast mijn job als boekhouder en zaakvoerder in de twee vennootschappen Fisconté en Hét Advies-Buro!, ben ik een controller met het grote oog voor cijfers, bedrijfsprocessen maar ook voor de mensen met wie ik samenwerk. 

Uiteraard bestaat mijn job niet alleen meer uit het voeren van de boekhouding maar ook uit het adviseren en het resultaatgericht administratief en financieel sturen van onze klantenondernemers.

Door de jaren heen merkte ik reeds dat, naast het voeren van een correcte boekhouding, een klantgerichte houding en inlevingsvermogen in de behoeftes van onze klanten-ondernemers cruciaal is. 

Ik heb een zeer sterke interesse in het juridische luik, die nauw aansluit bij mijn dagdagelijkse taken. Regels en procedures zijn voor mij heel belangrijk, maar de mensen waarvoor deze procedures en regels gemaakt worden, evenzeer.

Jij jouw vakgebied, wij het onze!

We staan je bij op alle vlakken voor het succesvol opstarten van je eigen zaak. We helpen je niet alleen met het regelen van alle formaliteiten, ook voor de opmaak van je financieel plan mag je vertrouwen op onze expertise. Ook voor starters nemen we een begeleidende en stimulerende rol op.

Want: goed begonnen is … half gewonnen.

Naast de fiscale optimalisatie van je privé- en bedrijfsopbrengsten denken wij als coach proactief met je mee voor sterke prestaties en de verdere groei van je bedrijf.”

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie