Martine Adami Just Inspire

Mentee Coaching Therapie Antwerpen

Martine Adami is mentee van Ann Poleunis-mentor

Ik ben Martine Adami, al 6 jaar single en mama van 1 dochter (23) en 2 zonen ( 21). Ik heb meer dan 30 jaar in de verkoop gewerkt, als verkoopster en als winkelverantwoordelijke. Ik heb altijd heel graag gewerkt. Leidinggeven en organiseren waren echt mijn dada.
Mijn droom ooit was om psychologie te studeren, maar mijn ouders hadden andere plannen, dus daar kwam niets van in huis.

Na een zware burn-out, een intense transformatiereis in en met mezelf is op
1 april 2017 Just Inspire geboren. Met heel veel goesting en passie begeleid ik nu vrouwen naar een gelukkig, liefdevol en gezond leven.
Coachen is echt mijn passie en voelt als mijn missie.

Omdat ik fysiek een lang herstel nodig had en nog steeds heel veel zelfzorg in te plannen heb, was ik er naar mijn gevoel en de energie die beschikbaar was, wel al intens mee bezig, maar niet concreet genoeg om er echt iets aan te verdienen. Ik voel dat ik nu klaar ben om Just Inspire de wereld in te zetten en om er ook een inkomen mee op te bouwen.

Hierin heb ik best wel wat ondersteuning nodig, vooral praktisch dan: prijszetting, automatisering van de administratie, marketing.
Iemand die mij vanuit mijn zijn, kan motiveren en bij sturen. Want ik weet en voel heel duidelijk wat ik wil en welke missie ik hier wil neerzetten. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Wil je meer te weten komen over Martine Adami, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie