Martien Janssen Pilates Body Center

Mentor ONGEMATCHT Sport Workshop Limburg

Van je passie je beroep kunnen maken. Hoe geweldig is dat! Ik voel me erg dankbaar en ben erg tevreden dat ik dat kan zeggen.

Toch wel al een heel parcours afgelegd dus ik vat het even kort samen.

Na mijn studies tot bedrijfstolk heb ik als bediende gewerkt bij bedrijven in de recreatie en logistiek. Hoewel ik die jobs met overtuiging gedaan heb, bleef de sportmicrobe toch altijd aanwezig. Ik wilde graag mensen helpen in sport, gezondheid en beweging.In 2007 kreeg ik die kans. Hoewel zelfstandig zijn niet 'in het bloed' of de familie zat, heb ik toch niet geaarzeld en ben meteen 'gesprongen'. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd tot sport- en groepslesinstructrice en zo heb ik dan 5 jaar een fitnesscentrum mee uitgebaat. Tijdens die 5 jaar maakte ik kennis met Pilates (wat zoveel meer is dan zomaar wat beweging) en ik was meteen overtuigd. Dát wilde ik doen en liefst fulltime! Zo begon ik met slechts 2 uurtjes in de week maar al snel diende ik het aanbod uit te breiden.

In 2012 werd het fitnesscentrum verkocht en besloot ik me volledig toe te leggen op pilates. Dat was de droom en daar ging ik voor! Nu 7 jaar later, run ik al verschillende jaren met succes mijn eigen, unieke pilates studio, Pilates Body Center. Ik geef privé- en groepslessen, ik leid mensen op en werk samen met een aantal freelance lesgeefsters die ik ook verder begeleid. Daarbovenop geef ik workshops, ook aan bedrijven en werk ik nauw samen met dokters, kiné's en osteopaten. Van medewerker naar lesgeefster naar onderneemster: het is niet altijd makkelijk (geweest). 

Het is en blijft een leerproces. Maar ook dat is net zo boeiend! Blijven groeien, samen met je zaak. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie