Marion Sterckx iAssist

Mentee Administratie Diensten Limburg

Marion Sterckx is mentee van Marleen De Vijt

Marion Sterckx heeft 20 jaar ervaring opgebouwd als Office Manager en Marketing Manager in diverse sectoren en bedrijfsgroottes.

Sinds februari 2018 wil ik met iAssist mijn ervaring en kennis inzetten om andere zelfstandigen en bedrijfsleiders van KMO’s te ondersteunen in hun bedrijfsadministratie.Doordat we werken bij onze klanten op kantoor, kennen we onze klanten en hun bedrijf door en door en weten we haarfijn waar we nog beter kunnen ondersteunen.Op deze manier zijn we echt een rechterhand en sparringpartner voor onze klanten.

De gemoedsrust die onze klanten ervaren sinds ze met iAssist werken, daar doen we het voor. Het is tenslotte een hele administratieve last die van hun schouders valt.Als gevolg zien we dat onze klanten stuk voor stuk groeien, sinds ze met ons werken..; Ze hebben namelijk tijd om te doen waar ze echt goed in zijn.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te genieten van mijn 2 tieners, wandelingen met de hond, fietstochten in de zomer en creatief te zijn met stof. Wat ik zoek in een mentor: een ervaren ondernemer met een open blik die soms ‘out-of-the-box’ durft te denken. Iemand waarmee ik kan brainstormen en sparren tijdens mijn groeiproces. En mij ook die spreekwoordelijke ‘schop onder mijn kont’ kan geven.  

Wil je meer te weten komen over Marion Sterckx, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie